Een kast op maat laten maken

Op sommige plekken in huis lijkt het wel onmogelijk om een kast te plaatsen, bijvoorbeeld omdat het dak schuin afloopt of vanwege een vervelende hoek in de woning. Hierdoor wordt je haast wel gedwongen om een kast op een andere plek in huis te plaatsen, dat is jammer want hierdoor wordt er meer ruimte in beslag genomen en kan je de ruimte die je wel hebt eigenlijk niet optimaal gebruiken. Een oplossing is om een kast op maat te laten maken. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over kasten op maat!

Decoratieve functie

Naast dat kasten een praktische functie hebben, zijn ze ook decoratief. Ze dragen bij aan het totaalplaatje van het interieur. Juist daarom is het leuk om te spelen met de ruimte die je hebt door een kast op maat te laten maken. Kasten op maat kunnen vrijwel op iedere plek in de worden geplaatst, of zelfs worden ingebouwd. Dit biedt u ontzettend veel mogelijkheden, zelfs op de plekken waarvan u nooit had gedacht dat er een kast geplaatst zou kunnen worden, kan dat dus wel! Denk aan een kast onder de trap, tegen een schuine muur, je kunt zelfs een een hele kasten muur of een inloop kast creëren.

Zelf mee denken

Wanneer je een kast op maat laten maken, dan heeft u de kans om erg betrokken te raken in het proces. Daarmee bedoelen we, dat u bijna alles zelf mag beslissen. Zowel het materiaal, de kleuren, de lengte, de breedte, de uitstraling, het formaat… alles ligt in uw handen! Wanneer je een interieur-liefhebber bent is dit natuurlijk super leuk, het geeft u namelijk de mogelijkheid om een echt uniek interieur te creëren. Ook kunt u het natuurlijk helemaal aan de professionals overlaten. Hoe dan ook, de kasten worden altijd zeer vakkundig in elkaar gezet.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bij www.vloerenraamdecor.nl kunt u vrijblijvend een 3D ontwerp en offerte aanvragen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×