Altijd genieten van buiten met een Serre

Altijd genieten van buiten met een Serre

Zit je vaak te dromen over elke avond tot laat in de tuin te zitten? Of ben je een echt tuinmens, maar vind je het met ons Nederlandse klimaat te koud om buiten te zitten? Dan is een glazen serre wat voor jou!


Een Serre geeft extra wooncomfort

Een licht overgoten ruimte, die optimaal geïsoleerd is en daarnaast de ruimte stukken groter maakt. Dat klinkt als een perfecte combinatie: een serre. Dankzij een serre kun je het hele jaar door genieten van de tuin. De allernieuwste en prachtigste materialen zorgen dat dit mogelijk is. Hoogstaande designs en vele mogelijkheden. Vaak wordt er gekozen voor aluminium of hout. Deze combinatie zorgt voor een exclusieve uitstraling.

Haal buiten naar binnen!

Wanneer licht echt een vereiste is kun je het beste kiezen voor zo veel mogelijk glas. Vaak is het mogelijk om deze glazen wanden open en dicht te doen naar wens, de zogenaamde schuifwanden. Zo kun je in de zomer genieten van je tuin en de vrijheid van buiten door de glazen wanden volledig te openen. In de koude wintermaanden kun je ze dicht laten, maar heb je toch een prachtig uitzicht op de tuin terwijl je lekker warm binnen zit. Wil je een serre die volledig open kan? Dan heeft je serre een vouw/schuifpui nodig. Dit biedt namelijk de mogelijkheid om de glazen helemaal te openen. Dit geeft dus zelfs de mogelijkheid om van je serre een overdekt terras te maken!

Solarlux vouwwanden en serres

De onbetwiste specialist op het gebied van glazen vouwwanden bij serres is Solarlux. Zij hebben voor elke situatie een passende vouwwand als oplossing. Doe inspiratie op via de website www.solarlux-vouwwanden.nl of neem contact op met één van onze partners of adviseurs.

Laat je goed adviseren

Wil je weten wat er mogelijk is bij jouw serre? Wil je weten wat mooi zal staan bij jouw woning? Dan is het verstandig om je goed te laten adviseren door een deskundige. Zij kunnen namelijk direct vertellen wat voor jou de beste oplossing is. Naast verstand van materialen, hebben zij ook verstand van de nieuwste trends op het gebied van serres. Bekijk alle mogelijkheden op www.solarlux-vouwwanden.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×