Van budget badkamer naar luxe spa

Van budget badkamer naar luxe spa

Heerlijk wegdromen in een warm bubbelbad, relaxen van de drukke week of even helemaal tot jezelf komen. Dit kan toch alleen bij een spa of wellness? Zeker weten niet! Door middel van een aantal kleine aanpassingen kun je jouw badkamer omtoveren in een mini-spa waar jij je helemaal op je gemakt voelt. We willen meer dan een snelle douche of een mini plons in het bad. En terecht!

Ruim lekker alles op

Voor een mini-spa is geen grote renovatie meer nodig. Door een aantal kleine aanpassingen in je badkamer kun je het snel omtoveren in een prachtige plek met veel rust. Om te beginnen: ruim alles op! Zorg ervoor dat er geen losse voorwerpen zoals een scheermes en tandenborstel in het zicht liggen. Haal alles eens uit de badkamerkastjes en zoek het goed uit. Als je iets nog écht gebruikt of nodig hebt, zet het dan netjes terug. Niet alleen de badkamer en de kastjes worden hiermee opgeruimd, je hoofd natuurlijk ook! Laat een paar mooie douchegel flessen (van Rituals bijvoorbeeld) staan en hang een handdoekje met een frisse bijpassende kleur op. Dit zie je ook vaak in een spa. Opgeruimd en ruimtelijk met een echte blikvanger.

Kies een kleur en blijf hierbij

Kies een licht en fris kleurtje en laat dit terugkomen in kleine details. Denk aan de kleur van de fles douchegel, een handdoekje, de drinkbeker en natuurlijk de sfeerkaarsjes. Je creëert door één kleur te gebruiken eenheid en rust in je mini-spa. Natuurlijk kun je ook altijd gaan voor een complete badkamer om een nieuwe mini-spa te creëren met de nieuwste technologieën naar jouw eigen wens.

Het juiste licht in het donker

Zorg voor de juiste belichting in je nieuwe mini-spa. Een felle spot en een grote spiegel zijn vaak geen fijne combinatie. Je kunt kiezen voor een licht dat te dimmen is, zo kun je zelf bepalen wat je prettig vindt op dat moment. Laurens Badkamers is een luxe badkamerspeciaalzaak in Overijssel. Ze weten hier enorm veel over het juiste licht, een subtiel kleurtje en vooral over jouw perfecte mini-spa. Loop daar gerust eens binnen en doe inspiratie op!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×