Tips voor een voordelige verbouwing

Tips voor een voordelige verbouwing

Een verbouwing kan iets kleins zijn zoals het installeren van een nieuw toilet tot een verbouwing van het hele huis. Het verbouwen van je huis kost nu eenmaal geld en dus doe je er alles aan om hier en daar wat geld te besparen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je een verbouwing zo voordelig mogelijk aanpakt? Hieronder volgen een aantal praktische tips die je kunt gebruiken om geld te besparen op een verbouwing.

Ga met meerdere bouwbedrijven in gesprek

De onderhandelingsgesprekken met een bouwbedrijf bepalen voor een groot gedeelte de kosten voor een verbouwing. Door met meerdere bouwbedrijven in gesprek te gaan en bij verschillende bedrijven een offerte aan te vragen, weet je wat de bodemprijs zal zijn. Maar kijk jezelf niet blind op de prijs. Uiteindelijk ben je op zoek naar een bouwbedrijf met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Denk van tevoren goed na wat je zelf kunt doen en wat je laat doen door het bouwbedrijf. Het schrijven van een uitgebreid bouwplan kan hierbij helpen.

Kies voor bouwbedrijven die deelnemen aan re-integratie

De Nederlandse overheid is sinds kort gestart met het re-integratieproces, waarbij gekeken wordt naar wat een medewerker nog wel kan en niet wat hij niet kan. Medewerkers die ongeschikt zijn verklaard, maar toch nog willen en kunnen werken krijgen alsnog een kans. Het voordeel van deze medewerkers is dat ze veel levenservaring en werkervaring hebben. Als klant betaal je een lager uurloon voor re-integratie personeel en dus bespaar je geld.

Bouwbedrijven werken ook samen met studenten die een werkstage moeten volgen. Voor deze studenten wordt een lager uurtarief gerekend. Kies daarom voor bouwbedrijven die met studenten en re-integratie personeel samenwerkt.

Cad opleidingen

Tot slot is het raadzaam om te kiezen voor een bouwbedrijf waarbij het personeel een CAD opleiding heeft gevolgd. CAD betekent Computer Aided Design, wat het ontwerpen onder meer constructies en apparaten met behulp van computerprogramma’s inhoudt. CAD wordt op diverse vakgebieden toegepast namelijk bouwkunde, civiele techniek, stedenbouwkunde, werktuigbouwkunde, staalbouw en wegenaanleg. Daarbij staat CAD voor kwaliteit. Een bedrijf dat investeert in de CAD software en het opleiden van personeel streeft naar de beste kwaliteit en dat zie jij terug in de verbouwing. Bij het kiezen van een bouwbedrijf zou niet alleen de prijs een doorslaggevende factor moeten spelen, maar ook de kwaliteit zodat je zo lang mogelijk van de verbouwing kunt genieten.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×