Stijlvol wonen met een klein budget

Stijlvol wonen met een klein budget

Het inrichten van een nieuw appartement of het opfrissen van de woonkamer. Na inspiratie opdoen bij VTwonen en woonwinkels lijkt stijlvol wonen een grote klus. Veel werk, waar veel geld voor nodig is. Toch is van een klein budget een stijlvolle woonplek te maken. Met een paar aanpassingen is je huis helemaal up-to-date.

 

Hoe meer hout, hoe beter

Hout doet wonderen. Het toevoegen van hout creëert direct gezelligheid en warmte in huis. Een goede reden om de kringloop binnen te lopen voor dat antieke bijzettafeltje. De combinatie van verschillende houtsoorten zorgt voor een speels effect. Pak het groter aan door te gaan voor een houten vloer. Laat je niet afschrikken door de kosten. Ga voor goedkoop laminaat, zo krijg je het warme gevoel van een echt houten vloer zonder veel te betalen.

 

Exotisch

Knalroze, felblauw of misschien geel; pak die kwast erbij en verf die grote muur in een leuke kleur. Ook kleurige kussens met fransjes passen helemaal bij het exotische thema. Een kleed in een gekleurde print geeft de woonkamer al snel een compleet ander look. Vergeet de tekening van de palmboom of flamingo niet in te lijsten in een gouden frame om het exotische thema helemaal af te maken.

 

Industrial still going strong

De industriële stijl is al een tijdje aanwezig in de woonwereld. Ook in 2018 is deze trend nog veel te zien. Kies voor PVC vloeren om nog meer uit deze trend te halen. Een betonvloer past namelijk perfect bij de industriële stijl. PVC vloeren komen in verschillende beton looks, en is daarom een goede budget vriendelijke optie. Een mooie toevoeging bij de stijl is de kleur groen. Haal de natuur naar binnen en voeg een aantal planten toe. Ga voor planten die niet bloeien in een felle kleur, maar juist groen blijven. Zet bijvoorbeeld eens een mooie groene plant op de grond naast de tv.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×