Sanibroyeur

Sanibroyeur

Bezig met de badkamer aan het verbouwen? Of plannen aan het maken om bijvoorbeeld een extra toilet in je huis neer te zetten? Dan is het belangrijk dat je bekend bent met Sanibroyeur. Laat je niet afschrikken door de naam – het is een merk van elektrische toiletten. Dat betekent dat ze niet aangesloten hoeven te zijn met standaard toilet rioolbuizen. Alleen een simpele buis (ongeveer pvc doorsnee) is voldoende. Het kan een hoop kosten schelen als je anders alle rioolbuizen anders had moeten leggen.

Waarom een Sanibroyeur?

De meest voorstaande reden om een Sanibroyeur in je huis te zetten is dat je een nieuwe badkamer/toilet wilt op een plek waar geen rioolaansluiting is. Vroeger moest je dan alle buizen om leggen en was je een fortuin kwijt aan de muren openmaken en de buizen erin plaatsen. Tegenwoordig kan je een hoop geld (en tijd) besparen door te kiezen voor een Sanibroyeur. Want deze werkt op elektriciteit. Dat betekent dat al het vuil eerst vermaald wordt en daarna door een kleine buis (simpele waterafvoer buis) weggeleid kan worden.


Waar moet je op letten bij aanschaf van een Sanibroyeur?

Om te beginnen is het verstandig dat je even goed kijkt wat je precies wilt qua toilet. Gaat hij veel gebruikt worden? Wil je dat de vuilvermaling compleet stil is – of maakt het niet uit als het een beetje herrie maakt? Het is een voorbeeld van een paar vragen die je duidelijk voor jezelf moet hebben voordat je een beslissing maakt. Ook moet je kijken of er elektriciteit zit op de plek waar je het toilet wilt installeren. Als je meer wilt weten over bepaalde dingen waar je op moet letten – dan kun je gaan naar de website van Sanispecials.nl – een website waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor jouw sanitair. Ze hebben een breed aanbod aan verschillende Sanibroyeurs en je vindt er alles wat je nodig hebt.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×