LED lampen

LED lampen

LED lampen hebben talloze voordelen vergeleken met traditionele verlichting. Niet alleen verbruiken ze minder energie (en zijn ze dus beter voor het milieu), maar ze zijn ook beschikbaar in verschillende soorten kleuren en maten. Erg handig dus als je bijvoorbeeld een andere kleur dan dat felle geel in je woonkamer wilt hebben.

Voordelen van LED lampen in je huis

Zoals net verteld verbruiken LED lampen minder energie dan traditionele lampen. Hoe kan dat? Simpel – dat komt omdat LED veel efficiënter is in stroomverbruik. Bij normale verlichting komt al gauw bijna 90% van de energie uit als warmte. En maar 10% als licht. Terwijl dat bij LED lampen eerder andersom is. De kosten van LED verlichting is dan misschien wel iets meer, maar dat haal je er al snel uit binnen een paar jaar.

Daarover gesproken. Dat is nog een ander voordeel van LED. Je hoeft het niet zo vaak te vervangen. Heb je er ook geen hekel aan als je ’s nachts of ’s avonds door huis loopt en de lamp springt? Vaak heb je niet even een bolletje liggen om te vervangen en moet je er speciaal een gaan kopen. En dat komt niet altijd even gelegen. LED lampen hoef je veel minder vaak te vervangen en dat kan dus een hoop werk schelen.

Waar kun je voordelig LED lampen aanschaffen?

Omdat LED lampen een investering zijn, is het een goed idee om even goed te checken waar je hoge kwaliteit verlichting voor een goede prijs kan vinden. Zo weet je zeker dat ze lang mee zullen gaan – maar ben je ook geen fortuin kwijt om alle lampen in huis te vervangen. Wij raden aan om eens langs te gaan bij Letsleds.nl. Het is een bekende webshop voor alles wat met LED lampen te maken heeft. Ze hebben een breed assortiment aan allerlei verschillende soorten lampen en je kunt er alles vinden wat je nodig hebt voor de verlichting in huis.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×