Zelf beton storten of een betonpomp huren?

Zelf beton storten of een betonpomp huren?

Ga je verbouwen of misschien een stuk aanbouwen, bijvoorbeeld een garage? Of is je tuin aan een opfrisbeurt toe met bijvoorbeeld een tuinhuis, nieuwe schutting of terras? Deze aanpassingen beginnen allemaal met een goede fundering. Want een goede en sterke laag beton is een belangrijke basis voor de constructie van je (aan)bouw.

Afhankelijk van hoe groot je project is kun je zelf beton mixen en storten. Bij de bouwmarkt koop je het aantal betonzakken dat je nodig hebt en je huurt een hand betonmixer of betonmolen. Voor een schutting is deze klus nog te overzien (mits je tuin niet zo groot is als een voetbalveld). Maar voor grotere oppervlakten is het waarschijnlijk niet bij te houden met een basic hand betonmixer of betonmolen. En dan moet je al het beton ook nog met een kruiwagen verplaatsen en gieten. Een intensieve klus, zeker je rug krijgt het dan zwaar te verduren.

Mini betonpomp huren

Een betonwagen laten komen is geen overbodige luxe. Bij betonwagens denk je misschien aan die grote vrachtwagens die je op bouwplaatsen voor complete kantorencomplexen ziet. Maar er bestaan ook kleine, mobiele betonpompen. Een kleiner formaat betonwagen is perfect voor bouwprojecten in of rondom je huis. Een zogenaamde citypomp heeft lange, dunne en flexibele leidingen. Hiermee kan ook op moeilijk bereikbare plaatsen beton gestort worden. Met een citypomp ontlast je jezelf en bespaar je een hoop tijd. Een betonpomp is een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke manier om beton te verplaatsen van de betonmixer naar de plek waar het gestort wordt. Zo ligt het beton snel en effectief op de juiste plaats. Als je project af is kun je, zonder rugklachten, genieten van het eindresultaat.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×