Creëer schaduw met een knikarm zonnescherm

Creëer schaduw met een knikarm zonnescherm

Een knikarm zonnescherm is het ideale zonnescherm voor meerdere soorten terrassen. Het stelt u in staat om volledig zelf te bepalen wanneer u in de zon wilt zitten en wanneer niet. Met deze zonneschermen kunt u brede terrassen eenvoudig van verkoelende schaduw voorzien.

Voordelen van een knikarm zonnescherm

Dankzij de knikarmen van een knikarm zonnescherm heeft u vrije doorloop op uw terras terwijl u geniet van de schaduw die het scherm creëert. Het is niet alleen praktisch, maar ziet er bovendien ook erg mooi uit. U kunt zelf kiezen welk type doek het beste bij uw woning past. Zo kunt u kiezen voor een effen doek in een rustige kleur, maar is er ook keuze uit verschillende prints, zoals strepen. Bij sommige varianten is het zelfs mogelijk om te kiezen uit alle beschikbare RAL-kleuren. Zo zorgt u ervoor dat uw zonnescherm goed aansluit op de stijl van uw woning.

Knikarm zonneschermen

Er bestaan verschillende soorten knikarm zonneschermen. Het verschil in deze schermen zit hem vaak in de afwerking en de kwaliteit van de schermen. Er zijn diverse ophangsystemen mogelijk, waarbij de één duurzamer is dan de ander. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om uw zonnescherm een upgrade te geven in de vorm van bediening op afstand. U hoeft uw scherm dan niet meer handmatig in- of uit te vouwen. Dat geeft een heerlijk gevoel van luxe, omdat u op uw stoel kunt blijven zitten terwijl u schaduw creëert.

Wind bij knikarm zonneschermen

Afhankelijk van het type knikarm zonnescherm dat u kiest, kan het scherm gevoelig zijn voor wind. Woont u buitenaf en heeft u daardoor veel last van wind? Dan is het verstandig om een knikarm zonnescherm te kiezen met een hogere windweerstandsklasse. Dit zorgt ervoor dat uw scherm tegen een stootje kan, zodat u ook bij wat wind met een gerust hart onder uw scherm kunt zitten.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×