Een veranda bouwen

Een veranda bouwen

Meer ruimte creëren, je woning een bijzondere uitstraling geven, meer gezelligheid, langer van de tuin genieten? Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Kies dan voor een veranda. Wist je dat je een veranda heel makkelijk zelf kunt bouwen? Wij geven je graag wat tips over een veranda bouwen!

Veranda’s zijn leverbaar in een aantal standaard afmetingen, maar kunnen optioneel ook op maat geleverd worden. Buiten-Goed is een specialist op het gebied van o.a. serres, tuinkamers en veranda’s en biedt een zeer uitgebreid assortiment. Standaard worden de houten veranda’s geleverd in onbehandeld Lariksbalkhout, maar optioneel kunt u ook kiezen voor een gebeitst frame in wit of antraciet. U heeft dus ruime keuze om uw veranda naar smaak te (laten) maken. Ideaal dus!

Houten veranda blijft  populair

Een houten veranda is niet alleen prachtig om te zien, het is tevens een zeer solide overkapping met een authentieke en toch hedendaagse sfeer. De houten overkappingen van Buiten-Goed hebben een robuuste uitstraling en wordt gemaakt Larikshout, de meest duurzame naaldsoort. Het is behalve duurzaam ook watervast en sterk. Het hout heeft een roodbruine kleur met een rozeachtige gloed, welke na verloop van tijd vergrijsd. Hierdoor ontstaat een authentieke uitstraling. De balken hebben een natuurlijke uitstraling met duurzame eigenschappen. Deze overkapping kan natuurlijk ook als carport of luifel gebruikt worden. Mede door het doordachte ontwerp en de eenvoudige montage is dit een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda.

Inspiratie opdoen?

Veel mensen vinden het lastig om vanuit het niets een idee te bedenken voor hun nieuw te bouwen veranda. Het is een stuk makkelijker (en leuker) om bij anderen ideeën op te doen. Buiten-Goed heeft op hun website een overzicht van opgeleverde veranda’s en andere projecten. Deze gerealiseerde veranda’s kunnen u helpen om inspiratie op te doen voor uw eigen veranda. Handig toch? Wil je graag een persoonlijk advies? De adviseurs van Buiten-Goed staan graag voor je klaar in de ruime showroom. Hier vind je ook alles voor je serre of carport.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×