3 voordelen van de tuinkamer

3 voordelen van de tuinkamer

De serre kennen we allemaal. Dit was jarenlang dé oplossing voor het creëren van licht, ruimte en een optimaal gevoel van ‘buiten’. Hoewel de serre nog steeds ontzettend populair is (en wellicht ook wel zal blijven), kiezen onze klanten ook steeds vaker voor een tuinkamer als voordelig alternatief. Benieuwd waarom? In dit artikel lees je een aantal voordelen. 

tuinkamer-verbouwing-vouwwand

Voordeel 1: elk seizoen van buiten genieten

Het eerste grote voordeel van een tuinkamer is dat je het hele jaar door van het buitengevoel kunt genieten. In de lente en zomer brengen we veel tijd buiten door. De herfst en winter zitten we veel binnen, wat natuurlijk best zonde is. Met een tuinkamer blijf je verbonden met je tuin, ook als het regent, hagelt, waait of sneeuwt.

Voordeel 2: relatief voordelig

Omdat je met een tuinkamer niet je woning hoeft uit te bouwen, is het een relatief voordelige optie. Daarnaast is een tuinkamer redelijk snel te realiseren, waardoor je ook in arbeidsuren kosten bespaard. Ook is een tuinkamer vaak niet geïsoleerd, maar voelt toch aangenaam warm aan, dankzij het vele glas.

Voordeel 3: schuifwanden mogelijk

Een tuinkamer is een stuk flexibeler dan een serre. Je kunt heel eenvoudig frisse lucht creëren door bijvoorbeeld te kiezen voor een vouwwand of vouwdeur. Deze geven daarnaast het voordeel van extra licht overdag en een ruimtelijk gevoel.

Meer weten over de voordelen van een tuinkamer?

Wil je graag meer weten over de voordelen van een tuinkamer of de verschillen tussen een serre en tuinkamer nog eens goed op een rijtje zetten? Buiten-Goed gaat graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om je meer informatie te geven. Lees meer over onze Solarlux tuinkamers, neem contact met hen op of kom eens langs in de showroom om een aantal tuinkamers met eigen ogen te bekijken. Ook hier staan de ervaren adviseurs van Buiten-Goed graag voor je klaar met een persoonlijk advies!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×