De juiste zonwering kiezen

De juiste zonwering kiezen

Het kiezen van de juiste zonwering voor uw terras kan een lastige opgave zijn. Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden op de markt. Dat kan ervoor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag om een stap in de goede richting te zetten.

Verschillende typen zonwering

Het aanbod in verschillende soorten zonwering is enorm. Van rolluiken tot screens en van terrasoverkappingen tot serrezonwering. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Rolluiken als zonwering

Een rolluik heeft vele voordelen en kan op meerdere manieren ingezet worden. Rolluiken worden in de meeste gevallen ingezet om kamers te verduisteren. Daarnaast werken ze ook inbraakvertragend en isolerend. Een ander bijkomend voordeel, is dat rolluiken ook zon- en warmtewerend werken. Zo houdt u het zomers langer koel in huis. De rolluiken van Roma (marktleider op het gebied van rolluiken) kenmerken zich door oog voor detail en onbeperkte keuzevrijheid in kleuren.

Zonwering

Er zijn verschillende soorten zonweringen verkrijgbaar, zoals screens, knikarmschermen en markiezen. Eén van de punten waar u uw zonwering waarschijnlijk op selecteert, is duurzaamheid. Het assortiment van Brustor zonwering is niet alleen zeer divers, maar ook van erg hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit varianten, zoals knikarmschermen, serrezonwering, pergolazonwering of zelfs een compleet kantelbaar lamellendak.

Zonwering voor uw woning of terras

Welk soort zonwering bij u past, hangt af van verschillende factoren. Heeft u een groot terras of een klein balkon? Wilt u uw woning koel houden of wilt u buiten schaduw creëeren? Deze factoren wegen mee in de keuze voor de juiste zonwering. Daarnaast speelt het beschikbare budget in de meeste gevallen ook een rol. Wanneer u het juiste type zonwering heeft gekozen, is het tijd om na te denken over de styling ervan. Bij de meeste soorten zonweringen kunt u namelijk voor een groot gedeelte zelf bepalen welke kleur u mooi vindt.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×