Laat uw beveiliging jaarlijks controleren

Laat uw beveiliging jaarlijks controleren

Elke zomer, maar ook in andere jaargetijden komen onweersbuien voor in Nederland. Over de hele wereld zijn er zo’n 4.000.000 bliksemontladingen per dag. Een tiende hiervan slaat daadwerkelijk in op aarde of in gebouwen dat wij gemaakt hebben. Veel mensen zijn tijdens een onweersbui dan ook bang dat bij hun de bliksem inslaat en het huis binnen de kortste keren in lichterlaaie staat of dat al hun elektrische apparaten stuk gaan doordat ze een overdosis aan spanning krijgen.

Om te voorkomen dat uw woning of bedrijfspand wordt getroffen door een bliksemschicht en deze schade veroorzaakt dient u goede bliksembeveiliging te laten installeren op uw woning of bedrijfspand. Tegenwoordig zijn er veel spelers op de markt die voor u bliksemafleiders en geleiders kunnen installeren zodat de bliksem als deze inslaat goed de aarde wordt ingeleid.

Wat veel mensen niet weten is dat verzekeringsmaatschappijen een eis hebben dat deze jaarlijks gecontroleerd moet worden. Een jaarlijkse inspectie is noodzakelijk om er voor te zorgen dat alles goed functioneert en het toch mis gaat. Slaat de bliksem in en u heeft geen jaarlijkse controle gehad dan zal de verzekeringsmaatschappij niet of maar en gedeelte aan u uitkeren. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×