Op maat gemaakte kozijnen

Op maat gemaakte kozijnen

Een op maat gemaakt kozijn is vaak de beste optie wanneer je nieuwe kozijnen nodig bent. Je hoeft achteraf niet meer dingen aan te passen en bij te schaven. Kies je voor een op maat gemaakt kozijn dan kies je voor zekerheid. Je kan tegenwoordig heel makkelijk en snel je kozijn online samenstellen. De kiest je materiaal, afmeting, glassoort, vakverdeling enz. een configurator stelt dan het kozijn samen en je ziet direct de prijs van het kozijn, de fabriek levert je kozijnen binnen 5 werkdagen. Wat helemaal makkelijk is, je kan zelf kiezen waar en wanneer je het kozijn wil ontvangen.

Vele verschillende soorten kozijnen

Vroeger had je maar een aantal verschillende kozijnen en mogelijkheden. Tegenwoordig is dat wel anders, je hebt kozijnen in alle maten en kleuren. Het is dan ook niet zo gek dat je niet meer weet welk kozijn nu het beste bij jou past. Wil je houtenkozijnen die je af en toe moet schilderen, of kies je voor kunststof die makkelijk zijn in onderhoud, maar de kans op verkleuring is erg groot. Dan zijn er nog tal van soorten glas waaruit je kan kiezen. Kies je voor enkel glas bijvoorbeeld in je schuur. Of kies je voor dubbelglas in huis wat goed isoleert. En kies je voor kozijnen die je open kan doen of kies je voor een kiepraam. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juist kozijn.

Let vooral op!

Bij het kiezen van het perfecte kozijn is het erg belangrijk dat je kies voor het juiste soort glas. In een schuur is het bijvoorbeeld lang niet altijd nooit zakelijk om duur dubbelglas te plaatsen. Maar kies je voor een kozijn in je woning, dan is het belangrijk dat je kozijn goed isoleert. Dit bespaart je stookkosten. Naast het type glas moet je goed opletten welke draairichting je ramen en deuren moeten hebben. En ook is het verstandig om na te denken over welk beslag je gebruikt. Soms is het mooi dat je sierscharnieren gebruikt, maar het kan ook zijn dat dit totaal niet past bij je interieur je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor scharnieren die in het kozijn zijn verwerkt “onzichtbare scharnieren”.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×