Een “nieuwe” trap met traprenovatie

Een “nieuwe” trap met traprenovatie

Het opnieuw inrichten van je woning is een hele klus, en vaak ben je dan ook erg blij wanneer je helemaal klaar bent. Maar ben je nog niet iets vergeten? Vaak wordt bij het vernieuwen van de woning de trap vergeten. Maar waarom? Vaak wordt gedacht dat het erg veel werk is. Eerst al het verf van de trap verwijderen, schuren enz. en al die rommel die het met zich meebrengt daar zit al helemaal niemand op te wachten. Goed nieuws, dit alles is verleden tijd met de eikenhouten overzettreden.

Trap renoveren met eikenhout

Er zijn allerlei verschillende soorten overzettreden. Maar wat vaak de voorkeur heeft zijn eikenhouten overzettreden. Hier zijn een aantal redenen voor, eikenhout geeft een rustige, warme en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het erg makkelijk in onderhouden en eikenhout is erg slijtvast. Je trap kan er weer jaren tegen aan. Een bijkomend voordeel is dat  voor elke trap een passende oplossing is. Een open trap of een dichte trap het maakt niet uit wanneer je kiest voor overzettreden.

Wil jij je trap weer opnieuw?

Je kan ervoor kiezen om je  trap te laten renoveren door een specialist, maar er zijn ook doe-het-zelf bouwpakketten. Wil jij nu alles weten over welke optie het beste past bij jou trap? Neem dan eens contact op met de specialisten van ETR Traprenovatie, zij helpen je graag.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×