Nieuwe uitbouw: hoe zorg je voor de beste beveiliging?

Nieuwe uitbouw: hoe zorg je voor de beste beveiliging?

Een slot forceren is voor inbrekers tegenwoordig niet bepaald lastig meer. Voornamelijk sloten van oude huizen zijn binnen de kortste keren geforceerd. Het is dan ook van belang om ervoor te zorgen dat uw woning voorzien is van goed hang- en sluitwerk. Alleen dan maakt u het inbrekers lastig om uw woning binnen te dringen. Gaat u binnenkort een uitbouw realiseren? Vergeet dan ook niet om deze goed te beveiligen. Het komt namelijk ook vaak genoeg voor dat een inbreker via een uitbouw binnen weet te komen. Maar hoe zorg je eigenlijk voor de beste beveiliging bij een nieuwe uitbouw?

Kwalitatieve sloten

De makkelijkste manier om een nieuwe uitbouw van beveiliging te voorzien, is door kwalitatieve sloten op deuren te laten plaatsen. Kies bij voorkeur voor sloten die voorzien zijn van een keurmerk. Dergelijk sloten hebben namelijk een uitvoerige test doorstaan en zijn daardoor een stuk lastiger te forceren. Vergeet bij het beveiligen van uw uitbouw ook vooral niet uw ramen te voorzien van sloten. Wanneer het een inbreker immers niet lukt om via de deur binnen te komen, probeert hij het vast en zeker via uw raam. En dat wordt een stuk makkelijker wanneer hier geen sloten op zitten.

Elektronische beveiliging

De beste manier om uw uitbouw te beveiligen is door een combinatie te maken van goed hang- en sluitwerk en elektronische beveiliging. Bij elektronische beveiliging kunt u denken aan een alarmsysteem en camera’s. Het is van belang dat deze vorm van beveiliging goed geplaatst wordt. Indien dit niet het geval is, werkt de beveiliging namelijk niet naar behoren. En dat zou natuurlijk zonde zijn, want inbrekers hebben dan immers nog steeds vrij spel.

Slotenmaker inschakelen

Het kan behoorlijk lastig zijn om uw nieuwe uitbouw te voorzien van de beste beveiliging. Heeft u zelf geen idee hoe u hiermee uit de voeten moet? Neem dan eens contact op met een slotenmaker. Hij kan u voorzien van kwalitatief hang- en sluitwerk en kan daarnaast ook zorgen voor elektronische beveiliging. Door een beroep te doen op een slotenmaker, voorkomt u dus dat inbrekers zonder al te veel moeite via de nieuwe uitbouw uw woning kunnen betreden.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×