Aan het verbouwen? Huur een afvalcontainer

Een verbouwing of verhuizing kan soms veel afval met zich meebrengen. Daarom kunt u bij Regiocontainer een container huren. Deze kunt u huren in verschillende formaten die uiteenlopen van 3m3 tot wel 40m3. Voor het afvoeren van zand en grond kunt u bijvoorbeeld een container van 4m3 huren, deze neemt ongeveer 2 parkeerplaatsen in beslag.

Ook als u uw tuin eens flink onder handen gaat nemen, kan een container uitkomst bieden. Bij Regiocontainer kunt u een afvalcontainer huren om tuinafval in af te voeren. Denk hierbij aan takken en struiken, gras, snoei- en tuinafval. Alle containers kunnen voor maximaal zes weken gehuurd worden, waarna Regiocontainer ze voor u zal legen. De verwerking van het afval zit dus bij de prijs in.

Bent u een schuurtje aan het afbreken? Ook sloopafval kunt u kwijt in onze containers. Huur bijvoorbeeld een container van 3m3 voor een klein schuurtje of een van 6m3 voor een wat groter schuurtje. Hierin kunt u hout, zand, isolatiemateriaal, gasbeton en ander grofvuil kwijt.

Weet u niet zeker met hoeveel afval u te maken heeft? Neem dan gerust op met de klantenservice van Regiocontainer. Door de vele jaren ervaring kunnen wij goed inschatten welk formaat container u nodig heeft.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×