Sanitair inspiratie

Sanitair inspiratie

De badkamer is na de slaapkamer misschien wel de intiemste kamer van het huis. Je maakt er dagelijks gebruik van en daarom is het belangrijk dat je altijd op je gemak voelt in de badkamer. Leuke ideeën voor sanitair inspiratie zijn onder andere verschillende soorten douches, of misschien wel een dubbele wasbak met een grote spiegel. Wanneer je op zoek bent naar sanitair inspiratie lees dan verder voor onze tips!

Inspiratie voor sanitair

Wanneer je een nieuwe badkamer wilt (of je gaat de oude badkamer verbouwen), dan zoek je waarschijnlijke inspiratie. Wat voor uitstraling wil je dat jouw badkamer krijgt? Modern, klassiek – of gewoon lekker praktisch? De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt namelijk gaan voor een luxe bad of een masserende douche met water dat van alle kanten af komt. Of als je met een grote familie bent, kun je kiezen voor bijvoorbeeld 2 wasbakken. Erg handig wanneer de kinderen ’s ochtends tegelijkertijd de tanden moeten poetsen! Voor meer inspiratie voor leuke ideeën voor je sanitair, neem een kijkje op sanispecials waar je terecht kunt voor al je sanitair benodigdheden!

Leuke stijlvolle douchebakken

Een van de leukste dingen aan het (opnieuw) ontwerpen van een badkamer is de douche. Er is namelijk niets heerlijker dan een fijne lange warme douche in de ochtend of na een lange dag werken. Daarom is het ook belangrijk dat je extra aandacht aan de douche en de douchebak besteed . En niet alleen de douchebak – je kunt namelijk ook kiezen voor een douchecabine. Zodat je jezelf even helemaal compleet kun afsluiten van de rest van de wereld. Andere mogelijkheden om mee te spelen zijn extra sproeiers (die bijvoorbeeld horizontaal je rug masseren) of speciale douchetegels. Als laatste kun je uiteraard ook kiezen voor een douche bad. Zodat je zelf kan kiezen of je gaat voor een korte energieke douche of voor een herstellende ontspanning in de badkuip. Wij hopen dat je door dit artikel meer sanitair inspiratie hebt opgedaan!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×