Interieur inspiratie

Interieur inspiratie

Hoe het interieur van je huis eruit ziet is erg belangrijk. Je brengt immers een groot gedeelte van je leven thuis door en je wilt uiteraard het beste voor jezelf. Wanneer je je niet fijn voelt in je eigen huis kan dit een groot effect hebben op je welzijn. Zorg er daarom voor dat je interieur altijd mooi is aangepast aan je eigen persoonlijke wensen. En vandaag hebben we het over deurbeslag. Deurbeslag is het gedeelte van de deur waar het slot in vast staat. Er zijn drie soorten deurbeslag:

  • Veiligheidsbeslag
  • Deurklinken op schild
  • Deurklinken op rozet

Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar vandaag hebben we het over het interieur, dus zullen we veiligheidsbeslag achterwege laten.

Inspiratie voor je interieur met deurbeslag

Elke huis heeft deuren, en daarom is het belangrijk dat je deur goed past bij de rest van het interieur. Deurbeslag speelt hierbij een cruciale rol. De juiste kleur of het juiste materiaal van de deurklink kan namelijk doorslag geven of de deur past bij de rest van het interieur. Een moderne zilveren gladde deurklink past wellicht niet bij een oudere interieur stijl. En aan de andere kant past gouden deurbeslag in een ‘oudere’ uitvoering ook niet bij alle moderne appartementen. Daarnaast kan de vorm ook een belangrijke rol spelen. Deurbeslag is namelijk beschikbaar op schild en op rozet.

Waar kun je deurbeslag kopen?

Er zijn talloze plaatsen in Nederland waar je terecht kunt wanneer je deurbeslag wilt kopen. Daarnaast kun je ook online terecht bij veel webshops. De keuze vrijheid is oneindig. Echter, is er een webshop die wij aanraden vanwege hun brede assortiment, kwaliteit en goede klantenservice: Deurbeslag-expert.nl. Voor een compleet overzicht van alle verschillende soorten deurbeslag die zij verkopen kun je kijken op deze pagina. Mocht je vragen hebben, laat dan hier een comment achter, of neem een kijkje op Deurbeslag.nl en stel daar je vraag via de chat!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×